0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

I.V.M. de bouwvakantie hanteren wij voor enkele producten aangepaste levertijden. Meer weten?

Maatregelen

Zakelijk

Plintengroothandel.nl de groothandel voor plinten en deurlijsten

Onze plintenNaast onze site hebben wij ook een groothandel in beheer. Heeft u een bedrijf gerelateerd aan de bouw? Dan kunt u terecht bij Plintengroothandel.nl met uw bedrijf voor onze plinten en deurlijsten.

Als plinten groothandel kunnen wij u niet alleen ontzien op het gebied van plinten maar kunnen wij u tevens voorzien van al uw deurlijsten, vensterbanken en sierlijsten. Zo kunnen wij u op elk gebied rondom uw venster of plinten verder helpen en verwelkomen wij u graag als partner.

Voordelen voor uw bedrijf

Als u met uw bouwgerelateerde bedrijf bij de kamer van koophandel ingeschreven staat en als uw bedrijf een btw-nummer heeft, dan kunt u uw materiaal inkopen bij Plintengroothandel.nl.

Bij Plintengroothandel.nl hebben bedrijven meerdere voordelen, zoals:

  • Aparte vermelding van de btw
  • Lagere prijzen t.o.v. de consumentenpijs
  • Uw bestel geschiedenis terugkijken
  • Meerdere verzendadressen opslaan
  • Het betalingsproces sneller doorlopen

 

Zoals u hierboven kunt lezen zijn er diverse fiscale en praktische voordelen om uw plinten bij de groothandel te bestellen. Wilt u meer weten over deze voordelen en of het voor u ook loont om zakelijk plinten te bestellen, neem dan contact met ons op. Eén van onze medewerkers voorziet u graag van eerlijk en passend advies.

Wat u moet u hiervoor doen

In eerste instantie moet u een bouwgerelateerde bedrijf hebben om van de voordelen te genieten. Voldoet u aan deze eis dan kunt u een account aanmaken bij Plintengroothandel.nl. Bij het inschrijven vermeld u uw voor- en achternaam, uw emailadres, uw btw-nummer en maakt u een wachtwoord aan. Wilt u meer weten over zakelijk bestellen?  Bel (+31 (0) 40 298 6742), mail of gebruik onze chat.

Dus schrijf u in en ontdek nog veel meer voordeel.

 

 

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl